Forum
Login
Index
PI File Ducklair Tower Channel 00 Glupus Fantonald
Registrer
Updating Bladene Fan Art Guestbook Downloads Links Staff

F@ntonald - 24 september 2002

UPDATING - OKTOBER

Oppgjørets time nærmer seg. Vår maskerte helt har oppdaget at multimilliardæren og vitenskapsanden Everett Ducklair også er en flyktning fra den fjerne planeten Corona.

Den utenomjordiske vitenskapsanden ville redde sine døtre Junifer og Korinna fra en trist skjebne. Morens plan hadde vært at de skulle vokse opp i en maskin som skulle hjernevaske dem, det vil si bare lære dem det som er nødvendig for å styre planeten Corona og undertrykke "unyttige" følelser. Desverre misslyktes pappa Everetts redningsaksjon og gjorde bare vondt verre.

Underveis i romskipet var det noe som skar seg i dvalekapselene faren hadde døtrene i, noe som førte til at jentene vokste altfor fort. Junifer og Korinna er nå rasende på faren sin som de beskylder for å ha tatt fra dem barndommen. I mellomtiden er en coroniansk radarsonde sendt ut i verdensrommet for å lete etter dem, og den er på sporet!

Det gjør ikke livet enklere for superhelten Fantonald at hverdagshelten Donald blir trukket inn i kampen om hvem som skal overta som sjef for vaktteamet ved Duckmall senter når Blom snart går av med pensjon. Kollengaen Birger er en innbitt kandidat som liker å tråkke på andre.