Forum
Login
Index
PI File Ducklair Tower Channel 00 Glupus Fantonald
Registrer
Updating Bladene Fan Art Guestbook Downloads Links Staff

F@ntonald - 29 august 2002

UPDATING - SEPTEMBER

Skyskraperen Ducklair Tower er Andebys stolthet. For ikke lenge siden var det også den hemmelige basen til Fantonald, superhelten som alltid er klar til aksjon når det gjelder å forsvare Andeby, eller hele planeten.

Eieren av skyskraperen, mangemillionæren Everett Ducklair, satte Fantonald på gaten. Sistnevnte søkte da tilflukt i den nedlagte fabrikken Century, allerede bebodd av den gamle vaktmesteren Lyo. Under superheltens maske skjuler det seg ellers en ganske alminnelig and som ikke alltid har hellet med seg.

Ved å etterforske de mystiske planene til Everett Ducklair (som forøvrig var en venn og samarbeidspartner), har Fantonald gjort en stor oppdagelse: Finansmagnanten er en utenomjording, en flyktning fra planeten Corona. Han tok med seg døtrene Junifer og Korinna, eller rettere sagt bortførte dem. Dette gjorde Ducklair i beste mening, men det vet ikke Fantonald.

Akkurat idet han skal til å avsløre sannheten om Ducklair, får Fantonald et nødrop fra en fjern planet. Han ser seg dermed nødt til å reise hals over hode for å hjelpe en gruppe kosmiske leiesoldater i et annet solsystem. Han er nå helskinnet tilbake I Andeby, fast bestemt på å løse Everett gåten.