Forum
Login
Index
PI File Ducklair Tower Channel 00 Glupus Fantonald
Registrer
Updating Bladene Fan Art Guestbook Downloads Links Staff

F@ntonald - 29 juli 2002

UPDATING – AUGUST

For en uforestående kan Donald virke som en ganske alminnelig and av folket. Han er fast ansatt i et respektabelt vaktselskap og har sitt daglige virke ved Duckmall, Andebys største kjøpesenter. Ellers lever han et mer eller mindre fredelig liv; litt uheldig i ny og ne, men hvem er ikke det?

Men så snart en fare truer Andeby ( eller for den sags skyld hele kloden ), ifører hverdagshelten seg kappe og maske, griper transformerskjoldet og vips, så er han forvandlet til superhelten Fantonald. Det hender selvsagt at han må be om fri fra den vanlige jobben.

Den største utfordringen den siste tiden vært mysteriet rundt multimillionæren Everett Ducklair, opprinnelig et romvesen som havnet på jorden for mange år siden. Storkapitalisten har utvilsomt en hemmelig plan, men ingen blir klok på om den er av det gode eller det onde. At Everett til å begynner med var en venn av Fantonald, gjør ikke saken mindre gåtefull.

Det Fantonald ikke vet er at Everett flyktet fra planeten Corona for å redde de to døtrene sine fra en trist skjebne. Junifer og Korinna var nemlig plukket ut til å styre en planet hvor dypere følelser er i ferd med å avskaffes. Men sannhetens time nærmer seg med stormskritt!