Forum
Login
Index
PI File Ducklair Tower Channel 00 Glupus Fantonald
Registrer
Updating Bladene Fan Art Guestbook Downloads Links Staff

F@ntonald - 03 juli 2002

UPDATING – JULI

Donald har nå i flere måneder vært fast ansatt i Starcorp, Andebys mest kjente vaktselskap, hvor han jobber i et team ved det store kjøpesenteret Duckmall. Han er blitt gode venner med et par av kollegene, Robert og Frida. Sjefen Blom er også en koselig kar. Det samme kan ikke sies om Birger, som tråkker på andre for å komme fram selv, og som håper på å ta over etter Blom når sistnevnte snart går av med pensjon.

Men tro ikke at Donald har slått seg til ro med fast stilling og årslønn. Når en fare truer Andeby, skifter hverdagshelten raskt fra vaktuniform eller matrosdress til kappe og maske, og vips så er han den kjente og fryktede superhelten Fantonald.

I det siste har den største faren vært Everett Ducklair, en tidligere venn av den maskerte helten. Den geniale multimilliardæren er en utenomjording som har flyktet fra planeten Corona. Han er nå i ferd med å utarbeide en innfløkt plan, men målet med planen er det foreløpig bare han selv som kjenner i detalj.

En ting er sikkert: Korinna og Junifer, Everetts døtre, spiller en viktig rolle i planen hans. De to søstrene , som har sterke telepatiske evner, våknet for en stund siden opp fra en lang dvale. Jentene ble bortført fra moren og planeten sin da de var små, men ute i verdensrommet er det stadig noen som leter etter dem.